Sitdown komik

Jeg hedder Tor Martin, er spastiker og 53 år gammel. Jeg har i mange år holdt foredrag rundt på SOSU-skoler – og pædagogseminarier har jeg også været på de sidste par år –  i faget handicaplære, hvor jeg mest har fortalt min egen historie krydret med sitdownkomik.

Emnerne har været alt fra familie over institution til seksualitet. I 2006 blev jeg færdig som seksualvejleder, specielt for fysisk og psykisk handicappede. Jeg har medvirket i filmen ‘Seksualitet uanset handicap’ fra 2002 – et portræt af mig selv (spastiker) og Britt Hermansen som har gigt. Vi fortæller hver især historien om vores seksualitet. I 2006 lavede jeg som afslutningsopgave på seksualvejlederuddannelsen filmen ‘De mange veje til kærlighed’,  hvor jeg fortæller åbent om hvorfor jeg bruger prostituerede, men samtidig opfordrer andre handicappede til at finde deres vej til kærligheden. Du kan se alle mine film på Youtube ,blot du går ind på Tor Martin Mandrup-Møller.

Jeg er her i 2007 desuden startet som netrådgiver for Spastikerforeningen. Find mig på hjemmesiden www.cpdanmark.dk , under netrådgivning.

Har du lyst til enten en snak eller er I et hold der vil lave en opgave ,
er I velkomne til at tage hjem og besøge mig for at se hvordan jeg bor
og for at høre om min hverdag.
Er I en mindre gruppe der vil have et reelt foredrag herhjemme er prisen normal gæstelære løn.

I 2003 lykkedes det mig at udgive CD’en ‘Livet’ med egne tænksomme tekster – cd’en kan stadigvæk bestilles.
Klik her, CD’en kan høres på Spotify

Jeg kan tilbyde:

  • Seksualvejledning / undervisning, for grupper – også til institutionspersonale. Varighed efter aftale. Pris: alm. gæstelærer løn plus kørsel (følger Statens takst) . Skulle I være et par eller er du enlig, der ønsker vejledning derhjemme er prisen 500 kr. i timen plus kørsel (2,50 kr/km.)
  • Foredrag: ‘Fra min vasketøjskurv og til nu’
    varighed ca. 2 timer (samme pris)

 

Endelig kom den, bogen om mit liv. Jeg har altid været meget kommunikerende og har haft lyst til at fortælle folk om hvordan livet var – set fra mig. September 2020 lykkedes det mig at udgive en bog, faktisk min memoire, selv om jeg ikke er så gammel endnu – kun 52. 
Den hedder “Livet set fra en skæv vinkel” og I kan se priser på den herover og hvor I kan få fat i den.
Der er også en lydbog på trapperne, men den er ikke helt færdig endnu. Den bliver indlæst af Peter Vinding.

 

Jeg håber dette har vakt din/jeres nysgerrighed og ser frem til at møde jer.

De bedste hilsner fra

Tor Martin Mandrup-Møller

 

 

Comments are closed.