CV

1968

Jeg blev født fredag d. 6 december 1968, kl. 5.05 i Sokkelundherred på Amager. Min far og mor hedder Per og Hanne Mandrup-Møller. Far er uddannet sælger og sidder på kontor og min mor er uddannet laborant fra apotek. Da jeg kom til havde de boet på Stubkærvej 12 i nogle år på Amager. 

Min farmor og farfar hedder Agnette og Asger Mandrup-Møller, Asger var apoteker med dobbelt pli, betyder at han har taget apotekeruddanelsen to gange til perfektion. Min farmor var hjemmegående men havde været aupair pige ved chefen for Skotland Yard, hos Mr. Scott. Familien Mandrup-Møller var langt tilbage ejere af Øster Tørslev Kro og jeg tror på reinkarnation så det er nok derfor jeg har min madglæde.
Min mormor hed Astrid Buchreitz og var hjemmegående, var dog tit nede ved min morfar i symaskineforretningen i Randers. Begge hold bedsteforældre boede i Randers. Min farmor og farfar på Lærkevej 11, min mormor og morfar på Vesteraltanvej 3. 1. Th. 
Min morfar hed Christian Buchreitz og havde symaskine og barnevognsforretningen i Houmeden, var desuden med til at starte Guldager Symaskiner. Min mormor ville gerne have været lærer men grundet andre ønsker i familien kom hun ikke så langt.

1971

Jeg var vist hjemme og i dagpleje de første tre år, bl.a. ved en der hedder fru Dollmayer. Jeg kom til at gå i børnehave på CP-klinikken på Hans Knudsens Plads, der gik jeg cirka fra 1971-76.
Ved siden af børnehaven gik min mor til træning med mig hos en balletdanser, de var en hel forældregruppe der gik til træning med deres handicappede børn, han hed Doc Kreutsfield. Udover vores lille hold, underviste han i jazzballet, han var altid glad og vores forældre var altid vilde med ham. 

1973

Jeg fik en bror, Sune Mandrup-Møller, født tirsdag d. 28 august 1973. Jeg lovede højt og helligt, ham ville jeg aldrig drille, det har far og mor selv på bånd. Meen, det har vist ikke helt holdt stik. Men dejligt har det været!

1975

Fra jeg var 7 år og cirka 10 år frem, gik jeg til spejder på Amager og havde mange rigtige sjove oplevelser fordi jeg var den eneste handicappede i gruppen. Først gik jeg ved Inge og Tom Sjimar, var med til natløb, på lejre og alting. Min far Per var med som hjælper. Senere kom jeg i en anden trup, der vist nok hed Ørnereden, også på Vest Amager, der klarede spejderlederne og spejderne mig selv og jeg fik egentlig lært at lære folk op for de der unge drenge skulle jo nogle gange give mig tøj på. Jeg tænker tilbage på min spejdertid som en god tid men jeg lærte dog aldrig at læse et kort, skønt de gjorde sig ihærdige anstrengelser. Jeg har jo min Cerebral Parese.

Fra jeg var 7 var jeg også på nogle pragtfulde ferier på Nordstrand ved Bønnerup sammen med nogle CF, der kom fra danske kvinders beredskab. På disse lejre havde jeg nogle år en hjælper der hed Hans Bøgh, som bl.a. lærte mig at fiske. Vi lavede faktisk en fiskestang der kunne sidde under mit armlæn i røret til bordet. Det var nogle pragtfulde lejre med nogle pragtfulde mennesker. På nogle af de andre lejre havde jeg også nogle hjælpere fra Bornholm, Erik og Ulla Vest- hvor jeg har været på Bornholm og besøge dem et par gange.
Så har jeg jo været på en masse pragtfulde ferier med min far og min mor og min bror Sune, for det meste kør-selv-ferier i Tyskland. 

1976

Efter børnehaven kom jeg på Gelsgård kostskole hvor jeg gik fra 1976-86. En skole for fysisk handicappede. I denne tid gik jeg også i ungdomsklub, Lavuk. Det var som aflastning om eftermiddagen og onsdag og fredag aften, fredag til diskotek og vi dansede med alle medarbejderne, onsdag gik jeg til drama hos Lars Haselton, det var bl.a. her vi opførte Pelsen af Frank Jäger, hvor jeg havde hovedrollen som Lange Åge. En hovedrolle på 90 min som Lars havde indtalt på bånd, flot arbejde. Uden det havde jeg nok ikke stået på en scene i dag og holde foredrag. Et stykke der skulle få stor betydning i mit videre liv.

1986

Efter min tid på Gelsgård kom jeg på Maglemose skolen fra 1986-89. En skole for både psykisk og fysisk handicappede.

1989

Jeg flytter hjemme fra mine forældre, der bor på Amager (Stubkærvej 12, Kastrup, Per og Hanne Mandrup-Møller)  og her kan du se hvad der er sket siden.

1989

Startede som foredragsholder

1989-90

Ophold på Egmonthøjskolen. Liniefag psykologi og
sejlads

1990

Flytter til Østerskoven i Hobro. Beboerrådsformand.

1991

Melder mig ind i Socialdemokratiet

1992

Flytter til Solbakken i Højbjerg ved Århus,
fortsætter som foredragsholder og oplæring i at bo for
mig selv. på Daghøjskolen for bevægehandicappede
i Sct. Annagade i Århus

1994

Filmen, En modig mand, lavet i samarbejde med Mette Svane Quist

1994

Besøger Sai Baba i Indien første gang.

1994

Starter på teosofisk kursus ved navn Gaia på Ny
Tids Aftenskole

1995

Flytter i egen lejlighed. Bofællesskab under Solbakken.
Absalonsgade, Århus C., hvor det også lykkedes mig at tage 9. klasse i Dansk og Religion på VUC Århus. 

1996

Flytter i egen lejlighed i Århus C. Opstart af
hjælperordning med paragraf 77.

1996

Underviser nu fast på Randers Social- og Sundhedsskole

1997

Begynder på Kreativ Værksted
hos Tyge Thomassen på Daghøjskolen, som nu har ændret
navn til Handi-Ka og ligger i Viby ved Århus

1997

Besøger Sai Baba i Indien anden gang. Ungdomsfestival.

1999

Bliver inførmator for spastikerforeningen
2000

Kører, sammen med John Busk
og Morten Knudsen, fra Århus til København i egne
elstole med hjælpere i følgebiler. Anledning:
Spastikerforeningens 50-års jubilæum (en ny måde
at holde ferie på).

2002

Starter som medarbejder på
Handi-Adgang. Min opgave er at kigge på tilgængelighed
i offentlige bygninger og lagre oplysninger i en database.

2002 Udgiver dvd’en ‘Sex og handicap’ i samarbejde med Britt
Hermansen, Filmgaragen og Ebeltoft Filmhøjskole.
2003

Udgiver jeg
cd’en ‘Livet’ i samarbejde med In the House Records, familie
og venner. Poul Dissing og musikere fra Bamses Venner sang og
spillede med. En cd med egne tænksomme tekster. I
forbindelse med egne koncerter har jeg lånt anlæg af
Papagallo.

2004

Fik jeg en Lemco Active
træningscykel, som er med til at holde mig i form. Ellers så
kunne jeg ikke skrive dette pragtfulde CV.

2004

Holder koncert med cd’en ‘Livet’
på spillestedet Voxhall i Århus i samarbejde med In
the House Records.

2004

Start på
www.foredragsportalen.dk

(søg på ‘Tor Martin’)

2005

På Handi-Adgang udgiver vi
bogen: ‘På hjul og krykker i Århus City’

2005-06

Dramahold. Underviser er Erik
Sjøler.

2005-06

Uddanner mig til seksualvejleder for
fysisk og psykisk handicappede. I forbindelse med min
afgangsopgave udgav jeg i 2006 filmen ‘De mange veje til
kærlighed’ i samarbejde med fotograf og hjælper
Henrik Lund Jørgensen.

2006

Repræsentant i
Spastikerforeningens Østjyllandskreds

2007

Starter som seksualvejleder på
Handicapportalen. Skriver under ‘Sex og Samfund’

2007

Starter som
netrådgiver og som frivillig rådgiver på
Marselisborgcentret i Århus for Spastikerforeningen.

2007 – På nuværende tidspunkt er jeg stadig underviser på
Randers og Horsens Social- og Sundhedsskole i faget ‘Handicaplære’.
 

Men intet af dette havde kunnet lade
sig gøre uden min bror Sune Mandrup-Møller og min
mor og far, Hanne og Per Mandrup-Møller. De har været
fantastiske til at bakke op.

2008-09 Foredrag.Har nu fået mandlig kæreste hvilket jeg ser en udfodring i og glæde ved.
2010 Forskellige interviews – bl.a. på P4, se her og/eller hør: lytBegyndte samarbejde med seksualvejleder Janne Jacks. Meningen er at holde fælles kurser for familie, brugere, foreninger og institutioner. Dette samarbejde forventer jeg mig meget af.Året er også dette hvor alle brugere skal betegnes “borgere”
2011 Indtil nu har jeg skrevet for Handihelp, og de har styret min hjælperordning. I juli måned har jeg skiftet til Aktiv Handiservice, som nu er ny arbejdsgiver for mine hjælpere. Dem vil jeg også komme til at skrive for.Til September har jeg 25 års jubilæum som foredragsholder. Jeg har stadigvæk gåpåmod og lyst til at blive ved
2012 Vi har nu fået nyt hjælperfirma – nemlig “Customcare”, ledet af Pernille Schou. Aktiv handiservice gik også ned!Jeg er stoppet på Marselisborgcentrets frivillige rådgivning, og er startet med noget foredragsvirksomhed for www.elskdigselvnu.dk i samarbejde med Johanne Haugaard. Det er meningen at vi vil holde kurser for omsorgspersonale og borgere. Det tror jeg bliver morsomt!10. juli. På min kæreste Johns 44 års fødselsdag var vi så heldige blive spurgt om vi ville medvirke i “Sexministeriet” – vært Emil Thorup. Efter lidt overvejelser sagde vi ja! “Sexministeriet” er et program der ser på specielle og vanskelige former for seksualitet. Når man er spastiker, har kæreste, er homoseksuel og vil ligge i dobbeltseng – er det ikke helt nemt. Og derudover gerne vil have noget seksualitet – så bliver det specielt. Programmet er optaget på Johns bofællesskab i Fakse29. juli 2012  Jeg har fået en ismaskine. Den er jeg meget glad for!! Men maven bliver jo nok ikke mindre af detJeg er blevet medlem af enhedslisten, skal til intro-møde d. 15. august kl 19. Har meldt mig ud af socialdemokratiet, jeg synes de er for blåJeg blev i 2012 opfordret til og være med til at designe en talerstol til kørestolsbrugere til Sculpture By The Sea 2013. Dette projekt var meget kompliceret og Rasmus, en af John Busks hjælpere, skulle være tovholder på det. Rasmus er en sød og venlig mand men har mange jern i ilden, vi fik lavet nogle fremragende tegninger til projektet men kom dog ikke videre. Istedet kom jeg med i et fremragende og mere overskueligt projekt, med Flemming Rolighed, som er en endnu mere hyggelig mand og er lidt handskebesat. Han samler ganske enkelt handsker fra alle danske hittegodskontorere, får flere sække om året. Hanskerne bruger han til at lave billeder med, dvs. fx hænge op på væggene i forskellige mønstre eller lægge dem på gulvet. Det var kunstnergruppen ‘Mangfoldigheden’ der havde nogle stande nede på Godsbanen, hvoraf jeg fik en. Jeg hev alt hvad jeg havde af interessante billeder ned af væggene og fik Flemming til at lave en sol midt på gulvet. Det blev altså arrangementet istedet for Sculpture By The Sea. Jeg fik solgt et par Cd’er men ellers ikke noget, men det var skideskægt, jeg kunne godt tænke mig at gøre dette igen.I december 2012 da lykkedes det John og jeg at leje et hus nede på Søsportscenteret ved Egmont Højskolen for at prøve at bo sammen i 14 dage, det var en vældig god udfordring og oplevelse. Vi er stadigvæk gode venner efter turen i snelandskabet og efter den heftige gulvvarme i huset, vi har stadigvæk arbejdsfordellingen, John ryger og jeg drikker.
2013

2013 har været et specielt år. Jeg har igen skiftet hjælper-bureau. Efter nogle uoverensstemmelser med Pernille T. Schou fra Customcare, er vi pr. 1. august flyttet over til PP Handicapservice hvor vi føler os vældig godt hjemme og kan komme i kontakt med dem døgnet rundt.Jeg har en del undervisning på SOSU skoler. Jeg sidder som bekendt i kørestol, er invalidepensionist men prøvede alligevel i år 2013 og blive lockoutet hvilket vil sige at jeg ikke måtte undervise under den store lærerkonflikt. Syntes at det er ret sjovt at man kan lockoute en spastiker i kørestol der har gæstelærerjob. Jeg er jo ikke fast lærer på nogen af de SOSU skoler jeg underviser.Så er jeg flyttet til Tårnby Kommune, dvs jeg bor stadigvæk i Århus men ifølge nye regler er det nu Tårnby Kommune der er handling og betalings kommune, også selv om min adresse stadigvæk hedder Kriegervej 19, foregår al kommunikation med Tårnby.Jeg holder stadigvæk mange foredrag, det holder jeg utrolig meget af, så meget så jeg har købt mig et videokamera så vi i løbet af næste år kan lægge noget ud på nettet så andre kan blive klogere.Så har jeg været ude og køre i vandrutschebane. Egmont Højskolen, som er en højskole for både handicappede og ikke-handicappede har fået deres eget vandland.Det var en skræmmende og sjov oplevelse. Selv om man har en hjælper med til at holde balancen for en, så kan man godt opgive at hoilde balancen inde i sådan et 80 meter langt rør. Der var elevator oppe i rutschebanen og lift ned til selve røret og det gik vandvittigt stærkt, det lykkedes at holde hovedet ovenover vandet og jeg gav mig selv et løfte om ikke at gøre det igen. Det er altså en sindsoprivende oplevelse når man i forvejen ikke har nogen balance. Måske lidt meget at give 125 millioner for at jeg skal opdage hvordan det er ikke at have nogen balance. Forhåbentlig er der også andre der opdager det. Tak til Ole alligevel, forstander på Egmont Højskolen.
Se linket her:
www.vandhalla.dk
Min kæreste, John, er også startet på Egmont i august 2013. Det forventer vi os meget af, foreløbig går det godt, der er kommet spil i øjnene og kærligheden blomstrer stadigvæk.
Han har også været igennem røret og er levende endnu.Jeg kæmper med at få bygget en dobbeltseng til handicappede, det håber jeg også kommer på benene i år. Desværre kommet ud af samarbejdet med Johanne Haugaard da hun havde andet at lave, hun var ellers en pragtfuld kvinde.Så har der været en del fester, b.la. Rene og Michels bryllup, nogle af mine meget gamle venner hvor jeg jo havde Henrik med, min hjælper, til at tage bryllups billeder. Dette var en stor og rørende oplevelse, det har været en kamp for dem at være kommet så langt da Michel er hermafrodit og Rene er spastiker. Jeg var Rene´s forlover, brylluppet blev holdt ved Holme kirke i Århus, det var en stor ting at være med til at forevige de to.Det er også blevet til en del familiesammenkomster, både ved mine forældre på Stubkærvej i Tårnby, på min brors gård i Tappernøje og hos mig selv.D. 28 juni blev en særlig dag i mit liv. Jeg var igennem Tv Østjylland blevet opmærksom på en Cafe, Cafe Alrø, Kontaktinformationer Café AlrøCafé Alrø
Alrøvej 398, Alrø
8300 Odder
Telefon +45 2211 0338
Email  cafe@cafealroe.dk
Hvor man kunne få nogle 300 gr. tarteletter, det var nogle fremragende tarteletter og vi fik citronfromage til dessert. Nick Sørensen og jeg var taget derover med to af vores hjælpere, Peter og Anja, som den eneste lykkedes det Nick at klemme to tarteletter ned plus citronfromage, det var en god dag.Hvad har ikke været så godt i år.. Som jeg ser det er jeg kommet i forbindelse med en tidligere kongelig konditor og hans mand, og det pragtfulde par har lært mig at spise Rubinstein kage. Det er lagkagernes fader, det var endda sammen med min fætter Jacob. Det vil jeg sige, den kage kan man blive afhængig af – der er rom i.Ellers går alt godt, d. 1. december holder jeg 45 års fødselsdag, der er inviteret 20 mennesker her på Kriegersvej, så det glæder jeg mig meget til.Nu skal I høre, jeg er begyndt at gå på universitetet i Århus. Det har jeg altid ønsket mig, nu er det blevet muligt. Min hjælper Thomas har en søster der arbejder i kantinen deroppe. De laver mad til 3000 personer om dagen og det er vældig god mad, alt hvad hjertet begærer og et stort kagebord. Uhm!Nu har vi fået igang i det med ekstra sengen sammen med BB-service. Altså den del du kan koble på uden på en plejeseng så man kan være to i den. JUhuu! Der er blevet produceret 4 ind til videre.Jeg er også begyndt i 2013 at skrive dagbog, det er smadderskægt, så er det nemmere at huske og skægt at bladre tilbage i.

2014
Året er startet sørgeligt. Min far, Per Mandrup-Møller, døde d. 24. februar efter længere tids sygdom. Født 28 marts 1938, død 24. februar 2014. Han blev 75 år. Æret være hans minde.Men så til en god nyhed: Jeg har lige erfaret i dag 1. juni at der nu ifølge Energistyrelsens bygningsreglement, skal være gelænder ved faste ramper, fx til butikker. Gelænderet skal være mindst én meter højt. Det er en stor glæde for mig, da jeg så kan færdes i byen og på ramperne med meget større glæde og i meget bedre sikkerhed. Linket til bygningsreglementet er: http://bygningsreglementet.dk/br10_04_id54/0/42 Jeg har jo i år haft mor med i Berlin, vi boede på Kurfürstendamm på et hotel der hed Amedia.
Vi var nede og se Dolly Parton I H2O, en kæmpe hal.Så har jeg fået gang i salg af min ekstraseng. Har været på Rehab messe i Bellacenteret og fået et rigtig godt samarbejde med BB Service. Så nu kører det hele bare.
Nu kan du også købe ekstra-sengen med hjul.

 

 

 

 

NYHED 2014

Pædagogseminarierne har nu åbnet for undervisningen i seksualitet og i 2015 bliver det obligatorisk. På nuværende tidspunkt er det blot et tilvalg. Men udviklingen går i den rigtige retning. Længe leve min flagstang.

Jeg er kommet med i et Handicaphistorisk Tidsskrift nr. 31, der hedder:
Seksualitet mellem forbud og påbud / Dansk psykologisk forlag

NYHED 2015

Bravo! Jeg har solgt 2 ekstra-senge i år sammen med Brian BB. Så vi kan næsten ikke få armene ned. Jeg har også udvidet mit territorium, jeg har lejet et kælderrum i Boxit i Lystrup ved Århus. Så kan jeg nemlig selv se hvad jeg har i mit kælderrum. Det er dejligt og ikke skulle spørge hjælpere hele tiden.
Jeg har fortsat med at skrive dagbog da hukommelsen ikke er så god som den har været.
I kan lige få et billede af mig i mit Boxit rum.

Tor-Boxit-2015
Jeg er ved og få en ny bil, en Ford Custom, det venter vi os meget af.
Blandt mine mange gøremål har der også været tid til at hjælpe med at lave spastikerforeningen øst julefrokost. Vi lavede selv det hele og havde en rigtig god fest for medlemmer og for forældre på Lyngåskolen. Det gør vi igen næste år, tror jeg. Foreningen sparede også en masse penge ved det.

Det er også blevet til medvirken i en bog:

Loneliness and Its Opposite: Sex, Disability, and the Ethics of Engagement Paperback
af Don Kulick Jens Rydström (Author)

 

2016

Nu er der for alvor kommet gang i senge salget – nu er der solgt 8 ekstra senge, både til plejehjem og til hospice. Det er dejligt at se lyset i folkets øjne. Og jeg har fået min drøm opfyldt med at skulle drøne rundt i landet og servicere.
Jeg har været på Rehab messe imens Brian laver ekstra-senge så det står ud af begge ører!
Og min nye hvide Citroen er special indrettet så den kan tage disse senge.
Jeg er nu begyndt at undervise på pædagogseminariet i Århus – Via University College, det er også en stor glæde.

Jeg har d. 16 maj 2016 holdt 20 års jubilæum med hjælperordning, jeg havde inviteret mine bedste venner og naboer, Britt Hermansen og John Busk på China Wok House i Århus, med hjælpere.
Så kan jeg fortælle at de fleste af mine hjælpemidler er blevet skiftet ud så jeg nu både har fået en ny seng, ny vendlet “Turn-Aid fungerer skide godt, prøv den!”

I forbindelse med Rehab Messen i år hvor jeg stod på stand sammen med PP Handicapservice, mit hjælperbureau, kom der yderligere en spændene spiller på banen, nemlig Den Hjælpende Hånd. De har opfundet en ladestation til en robotstøvsuger. Når støvsugeren skal renses kører ladestationen op til brugeren, så kan brugeren selv rense  støvsugeren og sætte den tilbage i ladestationen hvorefter støvsugeren kører ned igen og kan fortsætte sin sædvanlige rute. Det er sku da smart!

Jeg planlægger at skulle på sommerferie sammen med en hjælper og mor Hanne og bror Sune, vi skal bo i Østtyskland i en handicapvenlig lejlighed som vi har lejet af Berlin-Berlin

I forbindelse med min ekstra-seng har jeg også fået et samarbejde med Madrassnedkeren så folk de får de bedste madrasser at ligge på.

Jeg hoppede ind i fremtiden og har afskaffet min fastnet-tlf. Et stort hop for mig selv om jeg sidder stille. Jeg kan så spare ca. 1800 kr om året på tlf-regningen. Det er da også værd at tage med.
Jeg skriver stadigvæk dagbog og har stor glæde af det.

I år skal jeg også over og se Cirkus-revyen. Så jeg endnu engang kan få lejlighed til at kigge ind i Matador byen på Bakken. Det glæder jeg mig til.

2016- 2018

Jeg får ikke skrevet så meget herinde længere da jeg skriver dagbog og bruger meget tid på det. Det går stadigvæk fremad med sengesalget, cirka 2 ekstra senge om året så vi nu har solgt 10 stk. Jeg holder stadigvæk foredrag, nu mest på pædagogseminarier da sosu skolerne ikke må modtage undervisning udefra.
Jeg er ligeså stille startet på at skrive en bog om mit eget liv.

Jeg ønsker at skrive en bog med udspring i mit liv som spastiker. Hvad syntes jeg om de pædagogiske metoder der har været brugt på institutioner/ hjælperordning. Hvad mener jeg at jeg har fået mest ud af? Hvordan ser jeg på det omgivende samfund? Hvad kan jeg give til dette?

Jeg mener det er vigtigt med en faglig bog der kan skabe noget debat om hvordan vi behandler vores handicappede i dagens Danmark, husker vi at høre på hvad de selv vil sige, istedet for at have alle mulige forudfærdige meninger?
Jeg forventer bogen er færdig indenfor et par år.
Jeg har fået fat i en ghostwriter til at hjælpe mig med at skrive og redigere, Helene Franck Mortensen. Dette samarbejde venter vi os meget af.

2. december 2018
Nu bliver jeg snart 50. Min fødselsdag skal fejres den 2/2-19 på Sabro Kro, fordi ham, der skal lave Rubinstein-lagkagerne, ikke havde tid før. Det er Kenneth Thorsø, forhenværende Kongelig Konditor på Kongeskibet.
På min rigtige fødselsdag, torsdag d. 6. december, giver jeg rundstykker til nye og gamle hjælpere. Tænk, nu har jeg haft hjælperordning i 22 år.

I går, den 1. december, sendte jeg brev til Lars Larsen fra Jysk for om muligt at be ham om et tilskud til ekstrasengen eller bare et godt råd til, hvordan jeg kommer videre. Blandt andet Sønderborg Kommune har jo gerne villet købe ekstrasengen, men har afstået, fordi den ikke er CE-godkendt. Så det arbejder jeg med at få på plads.
Det går stadigvæk fremad med bogen, der nu har fået navn: Livet set fra en skæv vinkel. Forventet udgivelse i 2019 eller 2020-stykker.
Jeg har også oprettet et firma, som hedder Livet set fra en skæv vinkel. Formålet er foredrag og sengesalg plus støtte til bogen.

11 februar, 2020
Jeg er kommet et godt stykke videre med bogen, forventet udgivelse af “Livet set fra en skæv vinkel”, august 2020.
Jeg har i år fået solgt ekstraseng nr. 12 til Lions Kollegiet så der sker da lidt, nu har ekstrasengen været igang siden 2014.
Det skrider stille og roligt fremad. Af de sjove ting kan nævnes: En af mine venner Lisbeth er flyttet i hus og vi har snakket om at jeg skal have mit eget hjørne til gulerødder og grønkål.

Så har jeg været til koncert med Henning Stærk i Næstved på Vershuset og jeg er blevet medlem af en Blues forening der hedder “Double Trouble”.
Jeg har det stadigvæk super, er kommet i nyt hjælperbureau – der hedder “Din Hjælper Ordning”. Jeg er blevet helt god til at skrive på Facebook, det vil jeg ellers have fornægtet før i tiden.
Har stadigvæk mit gode samarbejde med BB-Service om ekstrasengen.
Jeg er jo blevet lidt ældre nu så jeg er begyndt at tage CBD dråber. Så er jeg gået over til at have to fyser, Nicholai til når jeg står om mandagen og Anne Sophie til øvelser om onsdagen, Anne Sophie siger at jeg er begyndt at slappe mere af, skønt jeg endnu ikke har fortalt om dråberne. Jeg sover også bedre.
Jeg holder stadigvæk en masse fester – små og store og holder lidt pause engang imellem, det må man godt – når jeg er blevet for træt.  Det var vist alt. Der går ikke så længe inden jeg skriver igen. 
Jeg har også fået hjemmebar med globus og det hele, den er fed!
Og jeg holder selvfølgelig stadigvæk en 8-12 foredrag om året. 

12. september 2020

Danmark er blevet ramt af en pandemi. Coronaen har hærget siden marts. Alt var lukket ned i ca. to måneder, og vi skulle allesammen lære at holde afstand og spritte dørhåndtag af. Når man bruger offentlig transport eller sejler, skal man have mundbind på.

På trods af det går livet videre, og Helene og jeg er blevet færdige med bogen. Den er blevet sat sammen på Scandinavian Books og trykt på Lasertryk. Første oplag er 500 eksemplarer. Jeg fik prøvetrykket af “Livet set fra en skæv vinkel d. 21. august, og jeg kunne næsten ikke få armene ned. De 500 rigtige bøger kom d. 8. september. Der var 19 kasser med hver 27 bøger i.

Der er release på Egmont d. 15. september fra kl. 13 – 17 i annekset. Det er en fantastisk dag, og tak for samarbejdet med min mor, min bror og med Helene. Jeg synes det er blevet en meget fuldkommen bog om mit liv. Der er også lavet en e-bog. Det hele skal jo være så moderne. Selvom jeg er 51½ går det alligevel nogenlunde med at finde ud af alting. – Jeg takker alle, der har været med og har hjulpet. Uden dem var det ikke blevet så godt.

 

17. april 2021

Hvad er der så sket på det seneste. Jeg er kommet med i en gruppe på Zoom ved Cp Danmark/ Spastikerforeningen som handler om intimitet og seksualitet. Der kan man få mange spændene timer til at gå, og det er meget udbytterigt at høre andres mening. 

Så er der også ved at udkomme en lydudgave af min bog “Livet set fra en skæv vinkel”, den er indlæst at Peter Vinding. 

Sidst – men ikke mindst- er jeg blevet gode venner med en dejlig transkønnet  dame som har sin egen netradio der hedder “SVANEMUSIKRADIO“. (Radioen starter fra sit nye studie d. 3 maj 2021, kl. 12.) Du har også mulighed for at komme forbi og lave dit eget program sammen med Michelle.
Vi har også en masse hyggelige timer, det er svært at have en så tæt relation med at andet menneske når man egentlig er vant til at trave rundt i sine egne cirkler. Men dejligt og udfordrende – det er det! Og det er dejligt at have en at dele kærligheden med. Vi er meget sammen men lever også hver for sig.

Køb min bog her “Livet set fra en skæv vinkel”
Køb den før du bliver voksen!

 

Er også udgivet som e-bog plus lydbog på NOTA.

 

Comments are closed.