Links

SE alle mine videoer, klik her!

B. B. Service
Hjælpemidler til handicappede. Er nu blevet min partner og hjælper med at bygge ekstra sengen.

Madrassnedkeren
Her køber jeg madrassen til min ekstra-seng. De laver madrasser præcist efter bestilling.
Madrassnedkeren Århus v. Jørn Rask
Frederiks Alle 47
8000 Århus C
Tlf. 51231855

Den Hjælpende Hånd.
De har opfundet en ladestation til en robotstøvsuger. Når støvsugeren skal renses kører ladestationen op til brugeren, så kan brugeren selv rense  støvsugeren og sætte den tilbage i ladestationen hvorefter støvsugeren kører ned igen og kan fortsætte sin sædvanlige rute. Det er sku da smart!

Handicappede borgere har ingen indflydelse når de stemmer
Dette klip handler om når du bor I én kommune og det er en anden kommune der betaler. Idag er det nemlig sådan at det altid er den kommune du er født i der betaler og administrerer ligegyldigt hvor i landet du bor, altså hvis du er handicappet eller plejekrævende. Det er en situation der oftere og oftere forekommer. Fx. Jeg bor I Århus, men det er Tårnby Kommune på Amager der betaler og administrerer min hjælperordning. Dette klip fra Aarhus lokal TV, ved Jack Fridthjooff, forsøger at belyse hvad der sker når du ikke kan stemme I den kommune der administerer din hjælperordning. Eller hvilke problemer der er når du skal have et hjælpemiddel og din betalingskommune ikke vil komme over og rettte det til. De vil måske gerne men de siger så venligt: “Du bor for langt væk”. Det er jo betalings og handlingskommunens ansvar om det virker, specielt når de lige har givet 15.000.- kr. til en badestol. Men der er langt fra Aarhus til Amager!

spastikerforeningen En forening for folk med spastisk lammelse.

Enhedslisten – et socialt parti

seksualvejlederforeningen En
forening der specielt tager sig af handicap og seksualitet

www.sexogsamfund.dk En forening der
beskæftiger sig bredt med seksuelle problemstillinger og
undervisning

www.lydgården.dk

Velkommen til Lydgaarden, Sydsjællands lækreste musikstudie. Lydgaarden påtager sig alle former for opgaver indenfor musikindspilning og lyd. …

www.handi.nu/

Handi-Info er et informations- og rådgivningscenter for brugere i Århus,
Skanderborg, Syddjurs, Norddjurs, Favrskov og Randers kommuner. Alle voksne med
bopæl i disse kommuner kan bruge, låne og søge rådgivning i Handi-Info. Der
udgives også et nyhedsbrev.

www.handisex.dk

Seksualitet, kærlighed og handicap.

Handisex er for dig, der på trods af handicaps, ønsker et kærligt og sexet liv. Handisex samler alle aspekter af kærlighedslivet for folk med handicap hvad enten det er personlige hjælpere, dagtilbud, bosteder eller højskoler.

handi-ka Handi-K@ er et utrolig
spændende sted med undervisning, projekter og aktiviteter, som laves sammen med
og for voksne mennesker med fysisk funktionsnedsættelse.

www.social.dk På Socialministeriets hjemmeside kan du finde ministeriets vejledning
“Seksualitet uanset handicap” blot ved at søge på titlen

HandiTravel-Info.dk

  1. HandiTravel-Info.dk – Forside

Foredrag om ferie: HandiTravel-Info tager ud og holder foredrag om ferieegnede rejsemål for alle. Klik her for at læse mere.
www.handitravel-info.dk/CachedLignende

Forside – Feriecenter Slettestrand

Ferie- og kursuscenter for fysisk og psykisk handicappede og deres familier – og hvem der ellers skulle komme forbi.

Janne Jaaks – seksualvejleder for fysisk og psykisk handicappede – en af mine samarbejdspartnere. Hendes hjemmeside er www.jannejaaks.dk

www.handikano.dk Handikano – Et firma med kanoture på Gudenåen for handicappede.

elskdigselv.nu “Elsk dig selv” er en glad erotisk butik i Århus, hvor vi gerne vil gøre dig eller dine glade. Vi har en butik i midtbyen, og kursuslokaler på Henrik Hertzvej i Åbyhøj, hvor vi både har præsentationslokaler og man kan bestille et kursus til sig selv eller flere (inden for seksualitet). På Henrik Hertzvej er det muligt at komme ind i kørestol, og jeg – Tor Martin Mandrup-Møller – sidder selv som seksualvejleder. Det hele ledes af en dejlig dame, der hedder Johanne Haugård.

www.saibaba.dk Sathya Sai Baba Landsforeningen i Danmarks officielle hjemmeside.

www.pphandicapservice.dk Mit hjælperbureau, altid plads til alle.

www.svanholmcoaching.dk Gitte Svanholm, f. 26.2.1966, dansk pædagog, journalist, coach og forfatter. Gitte Svanholm blev uddannet som pædagog i 1989 og journalist i 1999.

www.ro-chokolade.dk Al chokolade er håndlavet, hvilket gør at ikke to stykker er helt ens. Der bliver udviklet nye stykker hver dag. Det er den bedste chokolade jeg i mit liv har smagt. Du burde prøve.

gammel side Dette er bare min gamle hjemmeside med alt om Tour de
Elstol

http://bygningsreglementet.dk/br10_04_id54/0/42 Der er nu kommet regler om at der på  faste ramper skal være et gelænder på ca. 1 m i højden. Det betyder en stor sikkerhed for mig og for andre kørestolsbrugere. Klik på dette link og se energistyrelsens bygningsreglement for 2014

http://franckly.dk/
Helene Franck har et lille oversætterfirma der oversætter fra
dansk til engelsk for en god pris. Og det er bare perfekt

Uganda National Association of Cerebral Palsy

Uganda National Association of Cerebral Palsy. En organisation i Uganda for spastikere. Kontaktperson Tor Mandrup-Møller (tlf. 21936444) og Thomas Arpe (tlf. 25780803)  Hvis man vil donere noget til et sted, hvor der virkelig er burg for det, er man velkommen til at kontakte mig eller Thomas. På forhånd tak.

Comments are closed.