Links

SE alle mine videoer, klik her!

B. B. Service
Hjælpemidler til handicappede. Er nu blevet min partner og hjælper med at bygge ekstra sengen.

Handicappede borgere har ingen indflydelse når de stemmer
Dette klip handler om når du bor I én kommune og det er en anden kommune der betaler. Idag er det nemlig sådan at det altid er den kommune du er født i der betaler og administrerer ligegyldigt hvor i landet du bor, altså hvis du er handicappet eller plejekrævende. Det er en situation der oftere og oftere forekommer. Fx. Jeg bor I Århus, men det er Tårnby Kommune på Amager der betaler og administrerer min hjælperordning. Dette klip fra Aarhus lokal TV, ved Jack Fridthjooff, forsøger at belyse hvad der sker når du ikke kan stemme I den kommune der administerer din hjælperordning. Eller hvilke problemer der er når du skal have et hjælpemiddel og din betalingskommune ikke vil komme over og rettte det til. De vil måske gerne men de siger så venligt: “Du bor for langt væk”. Det er jo betalings og handlingskommunens ansvar om det virker, specielt når de lige har givet 15.000.- kr. til en badestol. Men der er langt fra Aarhus til Amager!

Spastikerforeningen/ Har dog nu ændret navn til CP Danmark. En forening for folk med spastisk lammelse.

www.blisscommunication.dk/ 
Mange kender Anne-Mette Freund som en ivrig Bliss forkæmper, dette at give folk et sprog betød meget for hende. Hun arbejdede det meste af sit liv på Geelsgårdskolen som lærer og bl.a. Bliss instruktør (Bliss er et symbol-sprog hvor ordene står ovenover, der findes Bliss plader på alle hovedsprogene.) Anne-Mette Freund er jo desværre ikke blandt os mere – vi takker for et langt og virksomt liv.
Hvis du mangler Bliss udstyr kan du nu henvende dig til
Lære og Tale-høre-pædagog:
Dorte Carlslund Nielsen, TLF: 23205377, email: fdnielsen@city.dk

Seksualvejlederforeningen En
forening der specielt tager sig af handicap og seksualitet

www.sexogsamfund.dk En forening der
beskæftiger sig bredt med seksuelle problemstillinger og
undervisning

www.handisex.dk

Seksualitet, kærlighed og handicap.

Handisex er for dig, der på trods af handicaps, ønsker et kærligt og sexet liv. Handisex samler alle aspekter af kærlighedslivet for folk med handicap hvad enten det er personlige hjælpere, dagtilbud, bosteder eller højskoler.

handi-ka Handi-K@ er et utrolig
spændende sted med undervisning, projekter og aktiviteter, som laves sammen med og for voksne mennesker med fysisk funktionsnedsættelse.

www.social.dk På Socialministeriets hjemmeside kan du finde ministeriets vejledning “Seksualitet uanset handicap” blot ved at søge på titlen

HandiTravel-Info.dk

HandiTravel-Info.dk – Forside

Foredrag om ferie: HandiTravel-Info tager ud og holder foredrag om ferieegnede rejsemål for alle. Klik her for at læse mere.
www.handitravel-info.dk/CachedLignende

Forside – Feriecenter Slettestrand

Ferie- og kursuscenter for fysisk og psykisk handicappede og deres familier – og hvem der ellers skulle komme forbi.

Janne Jaaks – seksualvejleder for fysisk og psykisk handicappede – en af mine samarbejdspartnere. Hendes hjemmeside er www.jannejaaks.dk

www.ditfriluftsliv.dk Handikano – Et firma med kanoture på Gudenåen for handicappede.

www.saibaba.dk Sathya Sai Baba Landsforeningen i Danmarks officielle hjemmeside.

www.svanholmcoaching.dk Gitte Svanholm, f. 26.2.1966, dansk pædagog, journalist, coach og forfatter. Gitte Svanholm blev uddannet som pædagog i 1989 og journalist i 1999.

www.ro-chokolade.dk Al chokolade er håndlavet, hvilket gør at ikke to stykker er helt ens. Der bliver udviklet nye stykker hver dag. Det er den bedste chokolade jeg i mit liv har smagt. Du burde prøve.

http://franckly.dk/
Helene Franck har et lille oversætterfirma der oversætter fra
dansk til engelsk for en god pris. Og det er bare perfekt

http://unacp.org

Uganda National Association of Cerebral Palsy. En organisation i Uganda for spastikere. Kontaktperson Tor Mandrup-Møller (tlf. 21936444) og Thomas Arpe (tlf. 25780803)  Hvis man vil donere noget til et sted, hvor der virkelig er burg for det, er man velkommen til at kontakte mig eller Thomas. På forhånd tak.


ww.ourchoice.dk er en 100% plastfri webshop som handler med alt til husholdningen til den miljøbevidste forbruger. Kategorierne er køkken, bad og personlig pleje. Ourchoice handler kun med bio-nedbrydelige produkter uden nogen form for kunstige tilsætninger og alt emballagen er genbrugelig. Så godt for allergikere
børn og ældre og alle dem der elsker vores planet.

coldhawaiivildmarksbad.dk
En af mine gamle hjælpere, Ivan Michelsen er blevet selvstændig. Han er begyndt at lave vildmarksbade. Der kan komme meget ud af at være hjælper, se mere på coldhawaiivildmarksbad.dk
Han er også begyndt at lave økologisk Cold Clean vandrens. Kan også bruges til desinfektion istedet for sprit. Se mere på deres hjemmeside.
De har også produceret et vildmarksbad til Slette Strand, et feriecenter i Nordjylland brugt meget af bevægelseshæmmede.

www.fries-funder.dk/
Hvis du vil have ordentlige regnskaber,
brug Fries og Funder
det bliver ordnet på sekunder!
Men der er også tid til hygge,
så I et godt samarbejde kan opbygge.
Dette firma har jeg været godt tilfreds med i mange år,
det er derfor min verden stadigvæk består.
De bedste hilsner fra Tor Martin
Et fællesskab med plads til alle – også dig.
Myndighed, værdighed og solidaritet.
Kom og få din egen oplevelse som du kan bidrage med på mange måder senere i livet.
Her finder du et virkelig brugbart link, nemlig link til De Kreative Mellemrum. Bag dette gemmer sig to dejlige damer, Helene Franck Mortensen og hendes kæreste Marie Elisabeth. Helene Franck Mortensen er handicaphjælper og ghostwriter, har hjulpet mig med at skrive bogen “Livet set fra en skæv vinkel”. Hendes kæreste Marie Elisabeth laver kunst i mosaik. De har fælles skrevet et par dejlige bøger om deres liv, holder rundvisning på egen grund og laver workshops og teambuilding.

Kig forbi deres sted i Gl. Ry. Så skal du nok få spredt dine vinger og åbnet din paraply. Med andre ord, se muligheder i livet.


Sidst – men ikke mindst- er jeg blevet gode venner med en dejlig transkønnet  dame som har sin egen netradio der hedder “SVANEMUSIKRADIO“. Radioen starter fra sit nye studie d. 3 maj 2021, kl. 12. Adressen er Frederiksgade 8A, 8000 Aarhus C.
Du har også mulighed for at komme forbi og lave dit eget program sammen med Michelle.

Comments are closed.